Conferentie 1 oktober: Vliegeniers stijgen tegen de wind in

Datum

De FGzPt nodigt je uit voor de hybride conferentie: ‘Vliegeniers stijgen tegen de wind in’ met als ondertitel Leiderschap als attitude.

VLIEGENIERS STIJGEN TEGEN DE WIND IN – Leiderschap als attitude

Save the date: 1 oktober 2021
Locatie: De Munt in Utrecht

Als GZ-psycholoog, psychotherapeut en GZ-psycholoog-specialisten voer je de regie over de behandeling van een cliënt; je bedient de stuurknuppel, kiest de juiste snelheid en draaihoek, navigeert op veilige wijze binnen de administratieve systemen en bent de spil binnen een multidisciplinaire samenwerking. De vliegkunst is om, ook met tegenwind, een scherpe blik en snelheid te houden. Daarvoor heb je leiderschapsvaardigheden en een professionele attitude en denkwijze nodig.

BIG-psychologen dienen de verbinders, impact makers, aanjagers van teams, strategische scherpstellers en bruggenbouwers te zijn. De leading professionals die, vanaf het moment dat zij in opleiding gaan, het luchtruim moeten kiezen om zichzelf op de kaart te zetten. Zowel binnen de behandelkamer, in het team en in de organisatie als in het maatschappelijk debat.

Om de genoemde functies uit te kunnen voeren, is er aandrijving, voorbereiding nodig; voor het inspelen op behoeftes in de maatschappij en voor het op basis van zorgvraag werken volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en praktijkervaringen. Dat is ook waar het programma Adaptieve Psychologische Vervolgopleidingen (APV) om draait.

Het succesvol begeleiden van leading professionals is voor ons dan ook een belangrijke stip op de horizon met daarom heen een kansrijke ruimte voor opleidelingen om zelf tot grote hoogtes te stijgen.

Dit luchtruim verkennen we graag samen met je tijdens de interactieve conferentie op vrijdag 1 oktober: een dag vol creatieve pitches, inspirerende workshops, interessante talkshows, interactieve dialogen en best practices.

Vlieg je met ons mee?

Neem dan de stuurknuppel in handen en noteer 1 oktober alvast in je agenda.

Meer
Artikelen